Adé Peters
beeldend kunstenaar

Teken/schilderlessen in Kerk-Avezaath

Zowel overdag als op de avond wordt er door Adé Peters in haar eigen atelier les gegeven aan volwassenen. De wekelijkse lessen worden in een serie van 10 aangeboden, op woensdagavond van 20-22 uur, en op meerdere momenten door de week overdag. Voor meer actuele informatie kunt u contact opnemen via de site. Ook privéles kan in overleg worden aangevraagd. Bel voor meer informatie 0344-681527.

De cursisten werken met eigen materialen, eventueel in overleg met de docente gekozen, en zullen individueel worden begeleid. Ook de onderwerpen zijn naar keuze, hoewel er altijd een centraal onderwerp beschikbaar is, en tijdschriften met voorbeelden. Bovendien kan er worden gewerkt met een stapsgewijze techniekcursus, bijvoorbeeld om goed te leren natekenen, of om de mogelijkheden van een bepaald materiaal te leren kennen.

Het atelier ligt net iets buiten het dorp van Kerk-Avezaath, tussen Tiel en Buren in,  in de omgeving van  Geldermalsen, Zoelen, Erichem, Est, Meteren, Wadenoijen, Ophemert, Culemborg, Zoelmond, Buurmalsen, Tricht, Maurik, Echteld en Kapel-Avezaath. Kortom midden in de Betuwe, naast en met zicht op een perenboomgaard.

In het verleden gaf Adé Peters o.a. modeltekenen op Volksuniversiteit West Betuwe, te Culemborg. Deze lessen zijn gestopt.